لیست اختراعات سيدكامران كامروا
با استفاده از تستهاي تشخيص و آستانهي بويايي موجود در ايران، تنها آستانه و يا تشخيص بويايي افراد قابل ارزيابي است و تا كنون روشي براي سنجش قدرت تمايز بويايي به كار گرفته نشده است. همچنين در ايران تست كاملي كه قادر به ارزيابي بسيار دقيق از عملكرد بويايي افراد و نيز تشخيص قطعي تمارض به از دست دادن بويايي باشد، طراحي نشده است. از طرفي برخي از بوهاي موجود در تستهاي بويايي براي جمعيت ايراني آشنا نيستند. هدف از اين اختراع، ساخت يك كيت كامل تست Sniffin’Sticks برگرفته از نسخهي اصلي آن ميباشد كه مطابق با فرهنگ و رسوم جامعهي ايراني طراحي شده است؛ و به علت دارا بودن سه تست آستانه، تمايز و تشخيص بويايي، يك تست كاملاً معتبر بوده و قادر به ارزيابي دقيق از عملكرد بويايي افراد ميباشد. در اين تست، با بدست آوردن امتياز كلي كه از مجموع امتياز سه تست حاصل ميشود، تشخيص دقيقتر و قطعيتري از نوع و درجهي اختلالات بويايي نظير Anosmia، Hyposmia و Normosmia نسبت به تستهاي پيشين فراهم ميشود. از مزاياي طراحي كيت Sniffin’ Sticks نسبت به اختراعات پيشين ميتوان به اين موارد اشاره كرد: 1)برخلاف اختراعات پيشين كه تنها دو تست آستانه بويايي و تشخيص بويايي قابل انجام است، در كيت كامل Sniffin’ Sticks علاوه بر بكارگيري اين دو تست، تست تمايز بويايي نيز موجود ميباشد كه در روشهاي قبل انجام آن امكانپذير نبود.2)در تست Sniffin’Sticks تمام تستها به صورت كاملاً همگن، در قالب سه كيت ميباشد و توسط ماژيكها ارائه ميشود؛ در صورتي كه در آزمون تشخيص بويايي، بو در غشاي پليمري انكپسوله شده و در تست آستانه بويايي نيز رايحهها درون ظروف مخصوص بطري مانند نگهداري ميشوند.3)كيت تست Sniffin’Sticks به علت كامل بودن تستها، نسبت به تست تشخيص بويايي، تشخيص دقيقتري از نوع و درجهي اختلالات بويايي نظير Anosmia، Hyposmia و Normosmia فراهم ميآورد و نيز در تشخيص قطعي تمارض افراد به از دست دادن حس بويايي، كمك بزرگي به متخصصين ENT ميكند و از اينرو كاربرد بسياري در پزشكي قانوني دارد. 5)با بكارگيري تست Sniffin' Sticks و محاسبهي نمرهي كلي حاصل از مجموع تستها، امكان ارزيابي كمي، دقيق، جزئيتر و نسبتاً آبجكتيو از عملكرد بويايي افراد فراهم ميشود و اين امر به تشخيص زودرس اختلالات مرتبط با بويايي كمك خواهد كرد.
سيستم ساكشن در انواع عملهاي جراحي و معاينات پزشكي و در خروج مواد اضافي، بازكردن مسير ديد پزشك، برداشتن بخشهايي از بافت و ... مورد استفاده قرارميگيرند. نيروي كششي كه در سيستمهاي ساكشن توليد ميشود اغلب توسط يك لوله پلاستيكي ساده به وسيلهاي به نام سرساكشن (Suction Tip) منتقل ميشود. ما اقدام به طراحي توليد نمونه سرساكشنهايي با قابليت شكلپذيري نموده ايم كه به صورت يكبار مصرف قابل استفاده بوده و اين موارد مزيت هاي ويژه اين اختراع هستند. اين محصول از دو بخش تشكيل شده است. قسمت اول دسته آن ميباشد از جنس پلاستيك ABS و داراي حفرهاي براي تنظيم شدت مكش دستگاه ساكشن و قسمت دوم لولهاي فلزي است كه از جنس آلومينيوم و در قطرها و طولهاي مختلف توليد ميگردد. اين دو قسمت به صورت متصل به هم و يا جدا از يكديگر طراحي و ارائه ميگردند.
يكي از مهمترين و پركاربردترين ابزارهاي جراحي در جراحي هاي سر و گردن و قاعده جمجمه كورت ها هستند. مسئله اساسي در طراحي و توليد اين ابزارها، جنس مورد استفاده، طراحي دقيق انحناء هاي موجود در آن، دقت بالا در توليد در عين رعايت وزن كم و استحكام مناسب (به منظور مقاومت در برابر ضربه حاصل از افتادن از دست جراح در اتاق عمل) است. در مسير طراحي و توليد اين محصول كه 8 ماه زمان برده است، از راهنمايي و نظرات جراحان متعدد استفاده كرده ايم كه برخي از ايشان در زمره مخترعين در اين اظهارنامه آورده شده اند. انحناء هاي طراحي شده در اين محصول كاملاً مطابق با زوايا و انحناء هاي موجود در گوش داخلي و قاعده جمجمه انسان است كه پس از 4 مرحله طراحي سه بعدي و 3 مرحله توليد نمونه واقعي و البته با نگاه به توليدات وارداتي و تجربه توليدكنندگان خارجي انجام گرفته تا محصولي دقيق و منطبق با نظر متخصصين داخل كشور فراهم آيد. در ساخت اين محصول از استنلس استيل 316 فنري استفاده شده است. سه بخش دستيه توخالي آجدار استوانه 7 ميليمتري، مفتول هرمي شكل با قطر بزرگ 3 و كوچك 1 ميليمتر، و حلقه انتهايي توسط جوش آرگون دقيق به يكديگر متصل و ماشين كاري شده كه با انحناي دقيق در نوك آن تشكيل ابزار پزشكي به نام كورت را ميدهد.
اختراع حاضر در زمينه ي دانش پزشكي مي باشد. در بيماران بستري در بخش مراقبت هاي ويژه اندازه گيري دما يكي از اركان اصلي ارزيابي بيماران بوده و مي تواند پايه گذار تصميمات مهم در ارتباط با رسيدگي به بيمار باشد.روش هاي موجود به ترتيب عبارتند از: از طريق دهان، زير بغل، داخل گوش و از داخل مقعد كه مشكلاتآنها در زير آمده است: 1)دهان: به علت استفاده از لوله ي اينتوباسيون در اكثر بيماران بستري در بخش مراقبت هاي ويژه كه موجب باز ماندن دهان مي شود امكان پذير نمي باشد. 2) زير بغل: به علت تماس با هواي بيرون هميشه داراي 1 تا 1.5 درجه خطا بوده كه دماي بدن را كمتر از مقدار واقعي نشان مي دهد. 3) داخل گوش: در پايش دائم دما موجب ايجاد عفونت گوش و اوتيت مديا خواهد شد 4) ركتال: دشوار بوده و مورد استقبال بيماران و پرستاران قرار نداشته و در مواردي امكان پرفوراسيون ركتوم نيز وجود داشته. در اختراع حاضر از يك سنسور حرارتي استفاده شده كه بر روي كاف لوله ي تراكئوستومي فيكس شده كه موجب افزايش سطح تماس سنسور با سطح لوله ي تراشه و در نتيجه افزايش ميزان حساسيت مي شود. همچنين سطح سنسور جهت جلوگيري از واكنش هاي شيميايي با استفاده از پلاتين پوشانده شده كه هم رساناي حرارت بوده و بيومتريال مي باشد و واكنش با بدن نداشته. از نكات مثبت ديگر اختراع حاضر استفاده از يك واير مي باشد كه در قسمت مقعر لوله با استفاده از چسب Carboxilat كه مورد تائيد FDA مي باشد چسبانده شده و دماي detect شده توسط سنسور را به خارج از بدن منتقل و به يك detector متصل مي شود كه آن نيز خود از يك نمايشگر ديجيتال و يك آشكار كننده ي دما با حساست 0.1 درجه ي سانتي گراد تشكيل شده است.
موارد یافت شده: 4